Kniha pre spoznávanie miest v Európe: Básničkové cestovanie po Európe

Detstvo je plné radosti a farieb, no je aj plné potrebných základov a znalostí pre rozvíjanie mysle. Ak hľadáte pre vašich najmenších knižku, ktorá by ich pobavila a zároveň vzdelávala, máme pre vás dobrý tip.

Básničkové cestovanie po Európe

Básničkové cestovanie po EurópeVzdelávanie spojené so zábavou je najideálnejšiou kombináciou, pri ktorej môžete zapojiť aj tých najmenších. Vizuálne vnímanie a fantázia je u malých detí veľmi rozvinutá, a tak knižky plné farieb a zaujímavých obrázkov im pomôžu toto vnímanie rozvíjať.

Knižka od Vladimíra Keníža obsahuje zábavné ilustrácie od Kataríny Gasko, ktorá kreatívne spracovala ilustrácie pre mestá v Európe. Nájdete v nej 45 európskych hlavných miest, ku ktorým sú pridelené aj samotné vlajky. Texty sa rýmujú a sú napísané na mieru pre tie najmenšie deti.

Básničkové cestovanie po EurópeKnižka zaujme deti nielen farbami a rýmami, ale aj k spoznávaniu rôznych miest v Európe. Takisto každý by mal vedieť akú vlajku má aký štát a to obzvlášť na kontinente, v ktorom žijeme. Rozvíjajte schopnosti svojich detí už od narodenia a neváhajte si pomôcť aj touto knižkou. Predsa len vizualizácia spojená s farbami je pre naše rozvíjanie mysle tou najlepšou voľbou.