FEBRUÁROVÉ NOVINKY

V druhom mesiaci roka 2018 vám vydavateľstvo FORTUNA LIBRI prinieslo niekoľko knižných noviniek, ktoré boli zamerané najmä na detského čitateľa:

LUSKÁČIK A MYŠÍ KRÁĽ

Jedna z najznámejších klasických rozprávok pre deti o smelom dievčatku, ktoré si viac cení láskavosť než pekný vzhľad a odvážnom Luskáčikovi, ktorý musí bojovať s Myším kráľom.

AKO PREŽIŤ OPICU

Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si poradiť s nepríjemnými dôsledkami bujarej zábavy.

 BARBORKA A JEJ ZÁĽUBY

Barborka je škôlkarka a vo svojom živote zažíva veľa zmien, ktoré súvisia s jej vekom, ale aj pekných chvíľ. Rada cestuje, stará sa o zvieratká na gazdovstve, učí sa plávať, ale aj piecť s pomocou ocka.


 BARBORKA A JEJ ŤAŽKÉ CHVÍLE

Barborka má v škôlke veľa kamarátov, ale občas by radšej ostala s ockom a s mamičkou. V rozličných situáciách sa učí, ako zvládať svoju lenivosť, hnev, strach, ale aj ako sa tešiť z nových, zaujímavých vecí a zo zážitkov, ktoré na ňu čakajú.


O LÍŠKE A BOCIANOVI a O ZAJACOVI A KORYTNAČKE

Bohato ilustrované knižky ponúkajú známe i menej známe príbehy slávneho bájkara Ezopa. Prostredníctvom zábavných a zároveň poučných bájok s prevažne zvieracími hrdinami, ktorí majú ľudské vlastnosti, sa deti ľahšie naučia odlíšiť dobré správanie od toho zlého.