KNIŽNÉ NOVINKY PRE DETI

Aprílové dni nám okrem krásneho slnečného počasia priniesli aj niekoľko knižných noviniek pre deti. Milú obrázkovú knižku s otvárateľnými okienkami určenú deťom, ktoré by už nemali nosiť plienočky, knižku s rozprávkami o abecede, leporelá, pomocou ktorých deti spoznávajú zvieratká a interaktívne knižky, vďaka ktorým si rozvíjajú logické myslenie.

UKÁŽ, ČO MÁŠ V PLIENOČKE

Hlavnou hrdinkou celosvetového bestselleru je malá myška, ktorá je veľmi zvedavá. Všetko musí preskúmať, dokonca aj plienočky svojich kamarátov. Samozrejme, aj jej kamaráti chcú zistiť, čo sa ukrýva v jej plienočke. A dočkajú sa veľkého prekvapenia! Táto milá obrázková knižka s otvárateľnými okienkami je určená pre detičky, ktoré by už nemali nosiť plienočky.

ROZŠANTENÁ ABECEDA

Krásne ilustrovaná knižka o písmenách abecedy, ktoré sa hašterili, ktoré z nich je dôležitejšie. Knižka už mala škriepok plné zuby, nuž sa ich striasla. Doslova a do písmena. Zatriasla sa a prevrátila sa, a tak z nej milé písmenká povypadávali. Do knižky sa mohli vrátiť až vtedy, keď každé z nich vymyslelo rozprávku na svoje písmenko.

 

 

ZVIERATKÁ V LESE / BÁSNIČKY PRE MALÉ DETIČKY

Leporelá pre najmenších s básničkami na spoznávanie domácich a lesných zvieratiek.

 

TANGRAM

Interaktívna knižka, vďaka ktorej si deti rozvíjajú priestorovú predstavivosť pomocou jedného z najstarších a najznámejších hlavolamov. Knižka obsahuje vyberateľný tangram, z ktorého deti skladajú obrázky podľa predlohy či vlastnej fantázie. Pri hre s knihou si deti ohmatajú geometrické tvary a objavujú nové možnosti ich využitie. Rozvíjajú si logické myslenie i fantáziu, trénujú zrakový vnem, priraďovanie farieb a navyše si zdokonaľujú jemnú motoriku.

NEZBEDNÉ BODKY

Interaktívna knižka, vďaka ktorej si deti osvojujú farby a rozvíjajú logické myslenie pomocou jednoduchých aktivít. Knižka obsahuje vyberateľné okienka, pomocou ktorých deti riešia rôzne zaujímavé úlohy. Pri hre s knihou sa deti učia priraďovať farby hravým spôsobom. Rozvíjajú si logické myslenie i fantáziu, trénujú zrakový vnem, priraďovanie farieb a navyše si zdokonaľujú jemnú motoriku.