RECENZIA: Posledný let

Táto úžasná letná novinka, ktorá vo vydavateľstve Fortuna Libri vyšla vám prinesie letnú pohodu a dobrú náladu!

 

 

Po rokoch práce letušky sa Ava Greenová rozhodne zložiť svoje krídla a zapustiť korene. Kým však dá starému životu navždy zbohom, čaká ju ešte posledný let. Chce si ho naplno vychutnať, no potom zistí, že v lietadle spolu s ňou slúži ako stevard bývalý pilot Jack Stone, ktorého už roky tajne neznáša.

Po prečítaní tejto knihy si určite potrebujem pridať Belize do môjho travel listu. Túto knihu som si zamilovala. V poslednej dobe som mala takú náladu na ľahké, zábavné, letné čítanie a vďaka tejto knihe sa mi to splnilo. Som naozaj šokovaná, že je to autorkin debut, pretože ma veľmi milo prekvapila a určite by som si od nej ešte niečo prečítala. O letuškách som ešte nečítala, po tejto knihe teraz viem, že by som mala začať viac. Ale o letiskách, lietaní a samozrejme cestovaní rada čítam a enemies to lovers trope milujem, takže kniha bola pre mňa ako stvorená.

Ava je skvelá letuška, má veľký zmysel pre dobrodružstvo a má sklon robiť rýchle úsudky. Svoju pracovnú rutinu má presne naplánovanú, no jej osobný život je všade na mape.
Jack a Ava boli spolu tak dobrý a vtipný pár, dokonca aj v ich „enemies“ scénach. Humor bol prvotriedny a zamilovala som si súťaže v jedle. Kto si ešte chce, po prečítaní vyskúšať nachos z morských plodov?

Jediné čo ľutujem, že som si knihu nemohla prečítať niekde pri mori, ale to ešte musím cez leto napraviť. A vy si nezabudnite pridať túto knihu na váš letný zoznam kníh, či už pri bazéne alebo na pláži! Alebo v interiéri s klimatizáciou! 😆

Za recenziu ďakujeme @bookylover_ 

 

Posledný let