SPIEVANKOVO v knižnej podobe!

Splnil sa sen všetkých detí a aj rodičov, ktorí so svojimi ratolesťami radi čítajú: obľúbené Spievankovo vychádza v novej knižnej podobe!

Deťúrence spoznajú príbehy v rozprávkovej knižke Spievankovo: Spievanka, Zahrajko a zatúlaná Píšťalka. Naši najmenší sa môžu tešiť na štyri leporelá o ročných obdobiach Jar, Leto, Jeseň a Zima v Spievankove. Hravé a poučné čítanie plné dobrodružstva do každej rodiny.

Spievankovo: Spievanka, Zahrajko a zatúlaná Píšťalka

„Tam, kde každý rád si zaspieva a kde piesňou všetko ožíva, je krajina Spievankovo“, týmto sa začína prvý z deviatich príbehov rozprávkovej knižky.

Jedného dňa sa Spievanka so Zahrajkom dozvedeli, že okrem zázračnej krajiny Spievankovo existuje aj svet detí. Vydali sa teda za deťmi, na cestu plnú dobrodružstiev, napínavých zážitkov a nových kamarátov. Kniha rozprávok obsahuje deväť príbehov a krásne ilustrácie. Je určená pre deti od štyroch rokov.

Rok v Spievankove

Azda nie je na Slovensku dieťa, ktoré by nepoznalo Spievanku a Zahrajka zo zázračnej krajiny Spievankovo. Spolu s najmenšími deťmi zažijú nezabudnuteľné dobrodružstvá aj na stránkach štyroch leporel z jednotlivých ročných období: Jar, Leto, Jeseň a Zima v Spievankove.

  

Každé z leporel má 12 strán a dajú sa zakúpiť samostatne alebo ako darčekové balenie všetkých štyroch leporel pod názvom Rok v Spievankove.