Jesenné novinky

S prichádzajúcou jeseňou vám naše vydavateľstvo ponúklo niekoľko nových románov, ktoré v sebe ukrývajú nevšedné príbehy popretkávané tajomstvami,  nečakanými vzťahmi a vtipnými príhodami o hľadaní toho pravého  ̶  Dcéry strážcu majáka, Nekonečné letoVrásky z lásky.

Dcéry strážcu majáka / Jean Pendizwol

Prvá z jesenných noviniek priniesla dojímavý príbeh o Elizabeth, ktorá na sklonku života prišla o zrak. Keď sa na stroskotanej lodi jej brata nájdu stratené denníky ich otca, poprosí mladú delikventku Morgan, aby jej ich prečítala. Medzi oboma ženami sa pri odhaľovaní príbehu spred mnohých desaťročí rozvinie nečakaný vzťah. Vyblednuté stránky denníkov totiž obom odhalia tajomstvá, ktoré ich životy obrátia naruby.

Nekonečné leto / Jamie Brenner

Celosvetový bestseller, ktorý dominoval v rebríčkoch letných oddychoviek, vás prevedie životom Marin Bishopovej, ktorá v jedinom okamihu zostane bez práce aj bez partnera. Navyše sa s ňou skontaktuje žena, ktorá tvrdí, že je jej nevlastná sestra. V snahe uniknúť od problémov sa s ňou vyberie na výlet za starou mamou, o ktorej dovtedy netušila. V jej malebnom penzióne na pláži zistí, že pravda o nevlastnej sestre je iba prvé zo spleti tajomstiev...

Vrásky z lásky / Ricki Schultz

Treticu uzatvára vtipný príbeh učiteľky Rae Wallaceovej, ktorú presvedčia najlepšie kamarátky, aby sa pokúsila nájsť si lásku tak, ako sa to robí v 21. storočí, čiže online. Keď natrafí na profil, ktorý patrí nebezpečne príťažlivému kolegovi z práce, ocitne sa po uši v problémoch. Príbeh, ktorý vás rozosmeje, spríjemní deň a nabije pozitívnou energiou.

O autorkách

Jean Pendizwol, pracovala ako spisovateľka a fotografka na voľnej nohe a potom sa niekoľko rokov sústredila na výchovu svojich troch detí, kým vydala svoju prvú detskú knihu. Býva v Ontáriu v tieni pohoria Nor’Wester Mountains.

Jamie Brenner, vyrastala na filadelfskom predmestí, po štúdiu literatúry na Univerzite Georgea Washingtona sa usadila v New Yorku, kde naštartovala svoju kariéru vo vydavateľstve. Momentálne je spisovateľka na plný úväzok a na konte má romány The Wedding Sisters (Svadobné sestry) a The Gin Lovers (Milovníčky džinu).

Ricki Schultz, pochádza z Clevelandu, okrem toho, že sa venuje písaniu, ako učiteľka formovala mysle študentov na druhom stupni základnej školy aj na strednej škole v Clevelande a v Atlante. Rok učila písanie a komunikáciu na vyššej strednej škole.