Čarovná novinka Jedného dňa v decembri

Dajte sa unášať ľúbostným príbehom, o ktorom sa bude hovoriť túto jeseň...

Poznáte ten pocit, keď čítanie pôsobí ako hrejivé objatie? Keď vám riadky v knihe hladia dušu a vy pri čítaní cítite, akoby ste žili život hlavných hrdinov? Autorka Josie Silverová napísala čarovný príbeh Laurie a Jacka, ktorého práva sa predali do vyše 30 krajín. Mnohým čitateľom prirástol k srdcu a dostáva sa na rebríčky najčítanejších kníh.

Všetko sa začalo v decembri. Laurie je skalopevne presvedčená, že láska na prvý pohľad neexistuje. No v jedno zasnežené popoludnie cez zahmlené okno autobusu zazrie na zastávke muža, pri ktorom okamžite pocíti, že je ten pravý. Keď sa im stretnú pohľady, úplne ju očarí. Vtom sa dvere zatvoria a autobus odchádza. Nasledujúci rok „chalana z autobusu“ hľadá všade. V kaviarňach, v autobusoch, v obchodoch, no márne. Nešťastná Laurie sa domnieva, že ho už nikdy neuvidí, kým jej o rok neskôr najlepšia priateľka Sarah na vianočnom večierku nepredstaví novú lásku svojho života, ktorou nie je nikto iný ako neznámy zo zastávky. Laurie sa rozhodne, že naňho zabudne a bude ďalej žiť svoj život. No čo ak má osud iné plány?

Román Jedného dňa v decembri je príbehom o živote a silnom priateľstve, premárnených príležitostiach a jednej veľkej nezabudnuteľnej láske.

Autorka  Josie Silverová je neskrývaná romantička. S manželom sa zoznámila v deň jeho dvadsiatych prvých narodenín, keď mu stúpila na nohu. Žijú v stredoanglickom mestečku, majú dvoch malých synov a mačku.