Taliansko na tanieri

Zbožňujete taliansku kuchyňu a ste vegetarián? V tom prípade sa isto potešíte novej kuchárskej knihe z ponuky nášho vydavateľstva – TALIANSKO NA TANIERI.

Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými talianskymi bezmäsitými receptmi z rôznych regiónov Talianska. Oboch spája vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita. Po množstve zážitkov spojených s tvorbou knihy sa chcú s Vami podeliť o tieto kulinárske zážitky a navodiť atmosféru pravej talianskej kuchyne. Kniha vás možno inšpiruje k cestovaniu, hľadaniu svojich koreňov alebo k založeniu novej tradície spoločných obedov s rodinou a kamarátmi. Nájdete v nej recepty na každú príležitosť, rýchle predjedlá, hlavné jedlá, polievky, zeleninové prílohy, šaláty, pizzu a iné slané múčniky ale aj neodolateľné dezerty. 

Texty sú sprevádzané nádhernými fotografiami receptov, ako aj autentickými fotografiami z talianskych miest, ktoré dotvárajú pravú taliansku atmosféru. Každý recept je spojený s kratučkými príbehmi autorov.

Dátum vydania: 7.6.2019