Pokračovanie vášňou nabitého príbehu Evy a Gideona práve prichádza...

Vydavateľstvo Fortuna Libri vydáva dlhoočakávanú, v poradí už štvrtú časť úspešnej romantickej série Crossfire s názvom NENÁSYTNÁ, v ktorej zmyselná sága Evy a Gideona pokračuje.

Na celom svete zaznamenala táto séria mimoriadny úspech a jednotlivé časti sa stali medzinárodnými bestsellermi. Výnimkou nie sú ani slovenské vydania predchádzajúcich častí: OBNAŽENÁ, SPÚTANÁ a NESKROTENÁ.

Gideon Cross je bojovník. Napriek tomu, že pochádza z bohatej rodiny, od začiatku musel zápasiť o svoje miesto pod slnkom. Násilie a traumy, ktoré zažil, z neho spravili človeka, ktorý len tak hocikomu nedôveruje. Hoci roky budoval múry okolo svojho srdca, teraz ho odovzdal Eve Tramellovej – a daroval jej aj svoje sexi telo. Eva však musí vedieť, že nič nie je zadarmo.

Naozaj sa Eva bude musieť vzdať svojej nezávislosti, aby si udržala muža, bez ktorého si nevie predstaviť život? Alebo sa jej podarí prinútiť Gideona, aby ustúpil?

Nastáva zrážka dvoch svetov. Eva a Gideon sú manželia, no postupne prichádzajú na to, že najväčšie utrpenie aj najvyššia rozkoš ich čakajú vo chvíľach, keď sa z nich stávajú nezmieriteľní protivníci.

 

Sylvia Dayová

Sylvia Dayová je autorka vyše dvadsiatich medzinárodných bestsellerov, ktoré sú ovenčené literárnymi cenami, figurujú na prvej priečke denníka The New York Times a predávajú sa vo vyše štyridsiatich krajinách. V dvadsiatich ôsmich krajinách je najpredávanejšou autorkou. Na trhu sú desiatky miliónov výtlačkov jej kníh. Spoločnosť Lionsgate pripravuje televízne spracovanie jej knižnej série Crossfire.

Navštívte Sylviu na stránkach www.SylviaDay.com, Facebook.com/AuthorSylviaDay a Twitter@SylDay.