Testujme a rozvíjajme svoje dieťa

Predstavujeme vám jedinečnú publikáciu slovenských odborníčok, ktorá na slovenskom knižnom trhu doteraz chýbala.

Svoje deti sa snažíme vychovávať najlepšie ako vieme. Ale pri všetkej dobrej vôli sa každému zíde pomocná ruka a dobrá rada. Ako docieliť, aby moje dieťa v noci spalo? Prečo ho neviem odnaučiť od plienok? A čo by už moje dieťa malo vo svojom veku ovládať?

Na tieto a mnohé ďalšie otázky nájdete odpovede, ale aj užitočné rady v novej praktickej príručke TESTUJME A ROZVÍJAJME SVOJE DIEŤA. Detské psychologičky Mária Tóthová Šimčáková a Petra Arslan Šinková, detská lekárka Monika Antošová a špeciálna pedagogička Monika Klapková vám na základe dlhoročných skúseností poradia, akým spôsobom testovať a vzápätí rozvíjať schopnosti a zručnosti dieťatka v období od novorodenca až do šesť rokov.

Jednotlivé etapy vývinu dieťaťa sú doplnené ilustračnými fotografiami.

Pomocná ruka pre rodičov

Každé dieťa je iné, má svoju povahu, avšak všetky majú jedno spoločné: v tom najmenšom veku sa bez vás nezaobídu, nepohnú a ani nenajedia. Prebdené noci, plač a neustála pozornosť dajú zabrať, ale práve toto obdobie je to najvzácnejšie. Nechajte si poradiť autorkami knihy Testujme a rozvíjajme svoje dieťa, ako ho zvládnuť čo najlepšie. Overte si, či sa vaše dieťa vyvíja správne a kedy je už potrebné vyhľadať odborníka. Kniha ponúka množstvo námetov a podnetov na aktivity a hry s deťmi od narodenia až po ich nástup do školy. Okrem iného obsahuje tipy, ako si poradiť s problémami so spánkom, so stravovaním či s osvojovaním hygienických návykov a ako im predchádzať.

Partneri projektu: