Krst publikácie Testujme a rozvíjajme svoje dieťa







V bratislavskom kníhkupectve Panta Rhei sa vo štvrtok 8. decembra 2016 uskutočnil slávnostný krst knižnej novinky Testujme a rozvíjajme svoje dieťa.

Kolektív autoriek v zložení psychologičiek Márie Tóthovej Šimčákovej a Petry Arslan Šinkovej, pediatričky Moniky Antošovej a špeciálnej pedagogičky Moniky Klapkovej predstavil publikáciu, vďaka ktorej sa dozviete, ako možno zmysluplne tráviť chvíle so svojimi deťmi.

Kniha obsahuje rady, akým spôsobom rozvíjať jednotlivé schopnosti a zručnosti dieťaťa, tipy, ako si poradiť s problémami so spánkom, so stravovaním či s osvojovaním hygienických návykov a testy na zistenie schopností dieťaťa.

Podujatím sprevádzala skvelá moderátorka Bibiana Ondrejková. Krstnou mamou knihy sa stala známa slovenská speváčka Jana Kirschner, ktorá knihu pokrstila pexesom – detskou hrou rozvíjajúcou pamäť a zručnosti detí a bublifukom za prítomnosti autoriek a Barbory Hazuchovej, riaditeľky vydavateľstva Fortuna Libri. Publikácii zaželali veľa spokojných čitateľov a rodičov.

Po uvedení knihy do života nasledoval slávnostný prípitok, autogramiáda a individuálne mediálne rozhovory.

Pozrite si niekoľko fotografií z podujatia: