Krst knihy Návod na obsluhu dieťaťa





V bratislavskom kníhkupectve Panta Rhei sa 21. apríla 2016 uskutočnil krst nového románu scenáristky, herečky a mediátorky Renáty Názlerovej Návod na obsluhu dieťaťa. Predstavuje pokračovanie úspešného prvého dielu Návod na obsluhu lásky.

Podujatie moderovala Aneta Parišková, ktorá sa zároveň stala krstnou mamou knihy. Keďže sa časť deja knihy odohráva v Maroku a Tunisku, pozvanie prijal aj Mehrez Saadi, riaditeľ tuniského hotela Imperial Marhaba – Port El Kantaoui-Sousse. Práve on sa zhostil úlohy krstného otca knihy. Autorka a pán Saadi rozprávali nielen o láske rodiča k dieťaťu, ale témou ich rozhovorov bola aj aktuálna situácia v krajine a teroristické útoky, ku ktorým došlo v minulom roku práve v hoteli, ktorého riaditeľom je pán Saadi. Z francúzštiny tlmočila Stanislava Bošiaková.

Knihu v prítomnosti autorky Renáty Názlerovej a riaditeľky vydavateľstva Fortuna Libri Barbory Hazuchovej krstní rodičia pokrstili bielym pieskom a kvetmi. Po slávnostnom prípitku nasledovali mediálne rozhovory s autorkou a autogramiáda.

Pozrite si niekoľko fotografií z krstu.